Ligjvënësit Italianë Shprehin Solidaritetin e Tyre me Popullit e Iranit, Dënojnë Fshehtësinë e Regjimit...

  Shkruar nga Mahmoud Hakamian 25 Mars 2020 Facebook8TëitterPrintEmailPinterestMore10 Parlamenti italian Komiteti i Parlamentarëve italianë për një Iran të Lirë, në një letër drejtuar Michelle Bachelet, Komisioneres së Lartë...

Miqtë Kanadezë të një Irani Demokratik Shprehin Mbështetje për të Burgosurit Iranianë Mes Krizës...

  Shkruar nga Mahmoud Hakamian 25 Mars 2020 Facebook3TëitterPrintEmailPinterestMore2 Letra e Miqve Kanadezë të një Irani Demokratik drejtuar Javaid Rehman-it Miqtë Kanadezë të një Irani Demokratik, në një letër...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Arrin në 11,500 në 222 Qytete

  25 Mars 2020 FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore9 Maryam Rajavi: Pajisjet mjekësore dhe burimet financiare të IRGC-së dhe Zyrës së Khamenei-t duhet t’u vihen në dispozicion të varfërve Organizata Muxhahedine e...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 24 Mars 2020

Iran: Vdekjet nga Koronavirusi, 24 Mars 2020, 6:00 PM CET Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI / MEK) shpalli mbasditen e sotme, më 24...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 23 mars 2020

23 mars 2020 Facebook6TëitterPrintEmailPinterestMore13 Mbi 10,500 njerëz në 212 qytete të Iranit kanë vdekur nga koronavirusi, sipas opozitës iraniane PMOI/MEK PMOI/MEK shpalli mbasditen e sotme, e hënë,...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 22 Mars 2020

22 Mars 2020 Facebook8TëitterPrintEmailPinterestMore13 Lajmi i fundit: Mbi 9,600 njerëz në 210 qytete të Iranit kanë vdekur nga koronavirusi, sipas opozitës iraniane PMOI/MEK Numri...

21 Laureatë të Çmimit Nobel Dënojnë Fshehjen e Fakteve nga Regjimi Iranian Lidhur me...

22 Mars 2020 Facebook11TëitterPrintEmailPinterestMore16 Laureatët e çmimit Nobel 21 laureatë të çmimit Nobel nga SHBA, Kanadaja, Gjermania dhe Norvegjia, në një letër drejtuar Sekretarit të Përgjithshëm...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Arrin Majat, Mbi 9,600 të Vdekur në 210...

22nd March 2020 FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore2 Iran: Shpërthimi i COVID-19, spitali Kamkar, Qom Maryam Rajavi: Komentet e Khamenei-t tregojnë krizën e regjimit, frikën nga kryengritjet Organizata...

Iran: Numri i vdekjeve nga koronavirusi arrin në 8,200 në 200 qytete

XShkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) 20 Mars 2020 FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore2 Iran: Numri i vdekjeve nga koronavirusi arrin në 8,200...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 20 Mars 2020

Shpërthimi i koronavirusit në Iran kthehet në një krim kundër njerëzimit pas fshehjes së fakteve nga regjimi; roli i grave në luftimin e Covid-19...