Iran: Të Burgosurit Arratisen Kolektivisht nga Burgu i Khorramabad, Disa prej Tyre Qëllohen për...

Arratisje kolektive e të burgosurve në Iranin perëndimor për t’iu shmangur katastrofës humanitare në burg për shkak të mungesës së kujdesit dhe trajtimit mjekësor...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 7,000 në 199 Qytete

Iran, Pakdasht, shpërthimi i Koronavirusit Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 19 mars 2020. Në vigjilje të Vitit të...

SHBA Vë Sanksione të Reja mbi Regjimin Iranian, e Quan Atë Burimi i Shpërthimit...

Sekretari Amerikan i Shtetit Mike Pompeo në konferencën për shtyp të martën, më 17 mars Të martën, Shtetet e Bashkuara vunë sanksione të reja mbi regjimin...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 6,400 në 196 Qytete

Shpërthimi i koronavirusit në Iran – Stafi mjekësor - mars 2020 Konfuzion, kaos brenda regjimit, zyrtarët vendas largohen nga Qom, Isfahan, nuk përgjigjet...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Arrin në 5,950 në 194 Qytete

Shpërthimi i koronavirusit në Iran Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 17 mars 2020. Znj. Rajavi u bën thirrje...

Iran: Mbi 5,500 Njerëz Kanë Vdekur në 186 Qytete Për Shkak të Katastrofës së...

Iran: Shpërthimi i koronavirusit në mbarë vendin Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 16 mars 2020. Mobilizim represiv nën...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 16 Mars 2020

16 mars 2020: Lajmet e Fundit Mbi 5,500 Njerëz në 186 Qytete të Iranit Kanë Vdekur nga Koronavirusi, Sipas Opozitës Iraniane Pmoi/Mek ...

Thirrje për Solidaritet Kombëtar nga Liderët e Rezistencës Iraniane për Luftimin e Koronavirusit dhe...

Teheran-11 mars 2020: Massoud Rajavi dhe Maryam Rajavi bëjnë thirrje për solidaritet kombëtar për luftimin e Koronavirusit Virusi i regjimit të mullahëve është ai...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 14 mars 2020

Iran: Përhapja e Koronavirusit - Mars 2020 Mbi 4,500 njerëz në 175 qytete të iranit kanë vdekur nga KORONAVIRUSi, sipas opozitës iraniane PMOI/MEK ...

Fatkeqësitë nga koronavirusi në 175 qytete i tejkaluan 4500

Pacientët me koronvirus në Teheran, Iran Zonja Rajavi: Mos lirimi i të burgosurve është një krim i madh kundër njerëzimit për të cilin është...