Iran: Dhunimet e të Drejtave Njerëzore nga Ebrahim Raisi, Rrëfimet e Dëshmitarëve, Ali Zolfaghari

https://youtu.be/MIdmhkKLUwM Shkruar nga Shkrimtar i Stafit Iran: Human Rights record of Ebrahim Raisi, Eyeëitness Accounts, Ali Zolfaghari Emri im është Ali Zolfaghari. Më kanë arrestuar në vitin...

Iran: Pensionistët dhe Mësuesit Protestojnë në Teheran e në 16 Qytete të Tjera

  Protestuesit: “Mësues, Kërko të Drejtat e Tua,” “Pensionistët më Mirë Vdesin sesa të Pranojnë Poshtërimin,” “Pjatat Tona Janë Bosh, Mjaft Më me Premtime Boshe” Znj. Maryam...

Mahboubeh Farahzadi, një aktiviste për të drejtat e grave dhe mësuesve, u thirr në...

  Mahboubeh Farahzadi Gjykata Revolucionare e Teheranit thirri znj. Mahboubeh Farahzadi që të raportonte deri më 2 tetor 2021. Mahboubeh Farahzadi është një aktiviste për të drejtat...

Kleriku iranian: Coronavirus është një keqkuptim

  Kleriku iranian Alireza Panahian këtë javë tha: "Diskutimi filloi me lutje, i cili çoi në diskutimin e koronavirusit dhe diskutime të tjera, Inshallah, të...

Vendimi i Gjykatës Zvicerane është një hap jetik drejt përgjegjësisë për zyrtarët e regjimit...

  Të mërkurën, zonja Maryam Rajavi, presidentja e zgjedhur e NCRI, përshëndeti një "pikë kthese historike" në kuptimin perëndimor të krimeve të kryera nga regjimi...

EDITORIAL: Një fitore historike për të drejtat e njeriut

Shkruar nga Bordi RedaktuesNë një vendim historik javën e kaluar, një gjykatë federale zvicerane urdhëroi rihapjen e hetimeve për vrasjen e një prej avokatëve...

Ekzekutimet e vazhdueshme tregojnë se pandëshkueshmëria mbretëron më së shumti në Iran

  Foto Regjimi iranian ekzekutoi të mërkurën 42-vjeçarin Abbas-Qoli Salehi në burgun e Isfahanit. Gjyqësori i regjimit la në fuqi dënimin me vdekje të të burgosurit politik...

Iran: Kabineti i Raisit dhe një nevojë për një politikë pohuese drejt një regjimi

Pas marrjes së detyrës më 5 gusht, presidenti i regjimit iranian Ebrahim Raisi ka zgjedhur një qeveri të kriminelëve dhe terroristëve, përfshirë individë të...

Irani dënon me vdekje të burgosurin politik në qytetin veriperëndimor

Gjykata Supreme e Iranit la në fuqi më 28 shtator dënimin me vdekje të një të burgosuri politik të ndaluar në Urmia, Irani veriperëndimor.Sipas...

Iran: Pas vendimit të Gjykatës Zvicerane, Bota duhet të vazhdojë të sfidojë pandëshkueshmërinë e...

  Më 23 shtator, Gjykata Penale Federale e Zvicrës nxori një vendim i cili ndaloi mbylljen e planifikuar të çështjes së atentatit ndaj Dr. Kazem...