50 të arrestuar për pjesëmarrjen në festë në Iran

NCRI - Rreth 50 të rinj dhe disa gra janë arrestuar pasi kanë marrë pjesë në një festë ku kishte përzierje gjinore ata jane...

U.S. Lideret e komisionit të punëve të jashtme janë të zhgënjyer nga vota e...

Përfaqësuesi i SHBA Ed Royce (R-CA), Kryetar i Komisionit të Punëve të Jashtme , dhe Përfaqësuesi i SHBA Eliot Engel (D-NY), Anëtar e Komiteti...

Protestat kundër sulmeve me acid mbi gratë në Iran

NCRI - Banorët e Bukan, të Iranit veriperëndimor, javën e kaluar dolën në rrugë ditën e shtunë për të protestuar kundër sulmeve me acid...

Khamenei këmbëngul në perhapjen e terrorizmit dhe fondamentalizmit dhe tërheq mantelin e tij nga...

NCRI - Katër ditë pas arritjes së një marrëveshje bërthamore me P5 + 1, Udhëheqësi suprem Ali Khamenei i regjimi Iranian po fliste në...

IRAN: Sulmet në burgjet Evin dhe Gohardasht pas marrëveshjes bërthamore

NCRI – Në ditët pas marrëveshjes bërthamore, xhelatët e diktaturës fetare të pushtetit Iranin kanë bastisur dhe keqtrajtuar të burgosurit në burgjet Evin dhe...

IRAN: Sulmohen me acik 4 gra Kurde gjatë muajit të Ramazanit

NCRI – Katër gra dhe vajza të reja në Bukan (Ne provincën perendim të Azerbaixhanit në veriperëndim të Iranit) ku viktimat janë sulmuar nga...

Irani shton masat e sigurimit përreth kompleksit Khamenei në vazhdim të shpalljes bërthamore

NCRI – Regjimi Iranian ka rritur në mënyrë drastike prezencën e forcave të siguris i përbërë nga Lideri i Regjimit Suprem në Teheran lajmi...

Deklarata Maryam Rajavi në marrëveshjen bërthamor të Iranit

Maryam Rajavi: ka anashkaluar gjashtë rezolutat e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, një marrëveshje e panënshkruar, nuk do të mbyllet nga mullahët "rrugën e...

Demokratët janë skeptik për marrëveshjen bërthamor të Iranit

Associated Press Raportoi: Antarët demokratë janë shprehur skeptik në lidhje me marrëveshjen bërthamore të arritur mes Teheranit dhe SHBA-ve e partnerët e saj, Menjëherë...

IRAN: Senati i Komitetit të SHBA miraton projekt-ligjin për Kampin Liria

NCRI - Komiteti i Senatit të Shteteve të Bashkuara për Marrëdhëniet me Jashtë ka miratuar një projekt-ligj mbi çështjen e mbrojtjes së mijëra anëtarëve...