Regjimi Iranian shkatërron xhamin sunite në Teheran

E Enjte, 30 korrik 2015NCRI – Regjimi fundamentalist në Iran të mërkurën shkatërroi një sallë Sunite lutjesh në kryeqytetin Teheran.Regjimi i mullahëve në Iran,...

Regjimi Irani var nënën 43-vjeçare

 Tre burra varen në publik në IranE Enjte, 30 Korrik, 2015 NCRI - Regjimi i Iranit ka varur një nënë 43-vjeçare në një burg...

Mijëra iranianë mbështesin opozitën telethon

E Mërkurë, 29 Korrik 2015  Mijëra Iranianë nga mbarë Irani dhe vende të botës ofruan kontribute për Simaye AzadiMbështetja e gjerë për banorët e...

27 vjetori i masakrës së 30.000 të burgosurve politikë në Iran

E Mërkurë, 29 Korrik 2015  NCRI - të shtunë shënon përvjetorin e 27-të të masakrës së 30.000 të burgosurve politikë në Iran. Në verën...

Kundërshtohet Telethoni në Iran: Mesazhi, ndikimi, censura e mullahëve të konfrontuar, mbështesin rezistencën.

E Mërkurë, 29 Korrik 2015  NCRI - Dy panelet online do të mbahen të mërkurën (29 korrik) pas një telethon katër-ditore nga një kanal...

11 të burgosur varur në Iran – 27 ekzekutime në javën e fundit

E Martë, 28 korrik 2015 NCRI – Nëntë të burgosur të hënën u varën kolektivisht në qendrën e paraburgimit në qytetin e Karaj, në...

Regjimi Irani nuk jep shtetësinë për Iranianët për të përhapur terrorin dhe fondamentalizmin

E Hënë, 27 Korrik 2015  Pas një seri humbjesh të mëdha për makineritë e eksportit të terrorizmit, fundamentalizmit dhe mullahët luftënxitësit , sidomos në...

2 të varur të tjerë në Iran, më shumë se 10 persona presin rradhën...

E Hënë, 27 Korrik 2015  NCRI - Dy të burgosur janë varur mëngjesin e të hënën në burgun famëkeq të Iranit Qezelhesar në qytetin...

Ministri i brendshëm i Bahreinit: Regjimi Irani eksporton terrorizmin

E mërkurë, 30 nëntor Ministri i Brendshëm i Bahreinit, Rashid bin Abdullah Al Khalifa, dënoi ndërhyrjen regjimit iranian në vendin e tij.Në një...

Amnesty: Irani “trondit” Vala e Ekzekutimesh – gati 700 të vrarë në më pak...

E Enjte, 23 korrik, 2015 NCRI - Autoritetet Iraniane besohet se kanë ekzekutuar në mënyrë të habitëshme 694 persona nga 1 janar deri...