Terrorizmi dhe Dhunimet e të Drejtave Njerëzore nga Regjimi Iranian Janë Efekte të Dyfishta...

Të mërkurën, Këshilli Kombëtar i Rezistencës së Iranit lëshoi një deklaratë si përgjigje ndaj një apeli që është paraqitur në një gjykatë belge nga...

Mesazhi thelbësor i gjykatës Aban: Fundi i pandëshkueshmërisë së Teheranit

Një grup avokatësh të të drejtave të njeriut mbajtën një Gjykim Popullor, "Gjykimi i Mizorive të Iranit", në Londër. Kjo gjykatë, e njohur gjithashtu...

Masakra e Iranit 1988: Hossain Farsi dëshmon në gjyqin e Noury-t

“Kur mbaroi së lexuari emrat, ai qeshi dhe tha: ‘Ky është Ashura e MEK-ut. Shko, është përsëritja e Ashurasë së MEK-ut,” dëshmoi Hossain Farsi...

Iran: Rezoluta e 68-të e OKB-së që dënon shkeljet e të drejtave të njeriut...

Maryam Rajavi: Dosja mbi katër dekada të shkeljeve të të drejtave të njeriut nga regjimi iranian, krimeve kundër njerëzimit dhe gjenocidit duhet t'i referohet...

Ekspertët e OKB-së për të drejtat e njeriut i bëjnë thirrje regjimit iranian që...

Ekspertët e Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut thonë se plani për rritjen e popullsisë i miratuar nga regjimi klerikal në...

Irani arreston familjarët e protestuesve të rënë në qytetin e trazuar jugperëndimor, në përvjetorin...

Regjimi iranian ka rritur presionin ndaj familjeve të protestuesve të vrarë, në përvjetorin e dytë të protestave mbarëkombëtare të nëntorit që tronditën vendin. Sipas organizatave...

Masakra e 1988-ës në Iran: Dëshmia e Mahmoud Royaei në Gjyqin ndaj Hamid Noury-t...

Të martën u zhvillua seanca e tridhjetë e nëntë e gjyqit ndaj Hamid Noury-t, një funksionar i burgjeve iraniane i cili është akuzuar për...

Irani dënon me burg gazetarin për publikimin e ngjarjes së vrasjes për nder në...

Një gazetar iranian është dënuar me 27 muaj burg dhe i është ndaluar të ushtrojë profesionin e gazetarit për faktin se ka publikuar rastin...

Iran: 1000 Ish të Burgosur Politikë Betohen se do ta Vazhdojnë Luftën për Liri 

Znj. Maryam Rajavi: Flakët e kryengritjes së përgjakshme të nëntorit 2019 nuk janë shuar dhe nuk do të shuhen kurrë. Ato do të vazhdojnë...

Irani dënon burrin dhe gruan me fshikullim për marrëdhënie jashtëmartesore në Teheran

Image from file Gjykata Penale e Teheranit dënoi dje një burrë dhe një grua me 99 goditje me kamxhik secilin për marrëdhënie jashtëmartesore. Sipas agjencisë...