Saturday, February 27, 2021
Ballina PMOI-MEK

PMOI-MEK

Tur Virtual i Ekspozitës Mbresëlënëse në Ashraf 3

Muzeu i 120 viteve të betejës për liri në Iran- Ashraf-3 Shqipëri, ku banojnë anëtarët e MEK Shkruar nga një Shkrimtar i Stafit më 20...

Ekspozita e “120 viteve të Luftës së Popullit Iranian për liri.”

Ekspozita pasqyron vuajtjet dhe vendosmërinë për të pasur sukses Në kampin “Ashraf 3”, Shqipëri, po organizohet një nderim historik për mijëra heronjtë që dhanë jetën...

The People’s Mojahedin Organization of Iran

The People's Mojahedin Organization of Iran  The People's Mojahedin Organization of Iran (PMOI) or (Mujahedeen-e Khalq MEK) was founded on September 6, 1965, by...