• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Premte 21 Shkurt 2020, 14:11:34.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Ngushëllime popullit dhe qeverisë së Shqipërisë për katastrofën e tërmetit

Znj. Maryam Rajavi i ka shprehur qeverisë dhe popullit të Shqipërisë ngushëllimet e saj më të sinqerta për humbjen dhe plagosjen e një numri të madh njerëzish në tërmetin katastrofik që goditi vendin.

Znj. Rajavi tha: Populli dhe Rezistenca iraniane, e sidomos anëtarët e PMOI-së në Ashraf 3, shprehin dhimbjen e tyre më të thellë për familjet e viktimave. Lutemi me zemër për shërimin e shpejtë të të lënduarve dhe shpresojmë që rrënojat të rindërtohen sa më shpejt.

 

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.