• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Djele 23 Shkurt 2020, 16:42:59.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Maryam Rajavi Takohet Me Viktimat E Tërmetit Në Shqipëri

Në prag të ardhjes së Vitit të Ri, Maryam Rajavi u takua me disa nga banorët e Manzës dhe Durrësit në zonat e goditura nga tërmeti dhe u shprehu atyre keqardhjen e saj.

Duke uruar shërim të shpejtë për të lënduarit, Maryam Rajavi shprehu shpresën se dëmet dhe vuajtjet e shkaktuara nga tërmeti do të marrin fund sa më shpejt në këtë Vit të Ri.

Administratori i Manzës, z. Muharrem Sula, e mirëpriti Maryam Rajavi-n dhe shprehu mirënjohjen e tij për solidaritetin dhe ndihmën e Rezistencës Iraniane për qytetarët shqiptarë. Z. Sula tha se që nga themelimi i Ashraf 3, ata kanë gjetur marrëdhënie të sinqerta dhe solidaritet të çmuar tek Muxhahedinët.

 

 

 

 

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.