• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Djele 23 Shkurt 2020, 16:42:59.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

MESAZHI I MARYAM RAJAVI-T PËR VITIN E RI 2020

Miq bashkëatdhetarë dhe mbështetës të Rezistencës Iraniane në mbarë botën,

Urime për ardhjen e vitit 2020. Në fillim të këtij Viti të Ri, kryengritja e Iranit kumton ardhjen e një transformimi të bekuar për rajonin dhe botën. Është e mundur të ndërtohet një botë e re bazuar në emancipim, unitet, dhe liri. Njësitë e rezistencës dhe të rinjtë e rebeluar në Iran janë ngritur për ta arritur këtë qëllim. U bëj thirrje të gjithë mbrojtësve të lirisë, demokracisë dhe barazisë që ta mbështesin popullin e Iranit. Uroj liri dhe emancipim nga tirania fetare për Iranin, dhe paqe e progres për Lindjen e Mesme dhe botën. Zoti ju bekoftë të gjithëve.

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.