• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 17 Shtator 2019, 18:29:01.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

IRAN - Maryam Rajavi: Kriza bërthamore dhe kërcënimi I fondamentalizmit islamik perfundon me rrëzimin e regjimit

Alternativa është një Iran i lirë, demokratik dhe jo bërthamor midis popullit Iranian dhe rezistencës së tyre.
NCRI – Të dielën, 12 Prill 2015, në një tubim me rastin e përvjetorit të katërt të masakrës së banorëve Ashraf nga 8 prill 2011 Znj. Maryam Rajavi, Presidente e zgjedhur e Rezistencës Iraniane, i bëri thirrje Shteteve të Bashkuara dhe Kombeve të Bashkuara që janë angazhuar me shkrim për sigurinë dhe mirëqenien e anëtarëve të PMOI (MEK) në Kampin e Lirisë për të marrë masa të menjëhershme për t'i dhënë fund rrethimit anti-njerëzore në Kampin e Lirisë dhe për të garantuar mbrojtjen e kampit.

Stampa Email

Maryam Rajavi i kërkon HH Papa Francis të bëj thirrje për vazhdimësinë e AMIA për hetimin e bombardimeve

Maryam Rajavi kërkon ndërhyrje nga Shenjtëria e Tij Papa Françeskut për vazhdimin e hetimeve për rastin e bombardimeve AMIA.
Indiferenca ndaj vrasjes së Gjyqtarit e Prokurorit trim Alberto Nisman që guxojë ndaj fashizmit fetar të pushtetit Iranin dhe bandave të saj të lidhura me terroristë që përjetësojnë krime dhe vrasje të tjera.
NCRI – Znj. Maryam Rajavi, Presidente e Zgjedhur e Rezistencës Iraniane, në mesazhin e saj për Shenjtërinë e Tij Papa Françeskun, udhëheqës i katolikëve në botë, kërkoi ndërhyrje për të parandaluar një ndërprerje të hetimeve të dosjes AMIA për bombardimet terroriste dhe një telefonatë nga Shenjtëria e Tij për vazhdimin e hetimeve të këtij rasti nga prokurori i martirizuar Alberto Nisman.

Stampa Email

Përshëndetja e Maryam Rajavi për Krishtlindje dhe Vitin e Ri - 2015

Miq dhe mbështetës të popullit të Iranit dhe Rezistencës iraniane,

Unë dua të përfitoj nga ky rast për t’ju uruar ju dhe familjet tuaja gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri. Uroj qe Krishtlindjet të sjellin me vete frymën e paqes, solidaritetit dhe tolerancës kur njerëzit nga e gjithë bota vijnë së bashku për të festuar fitoren e dashurisë mbi urrejtjen, hakmarrjen dhe agresionin.

Stampa Email

Maryam Rajavi: Regjimi Iranian rekorde të tëmerrshme të drejtave të njeriut duhet të referohen në Këshillin e Sigurimit të OKB-së

Të dhënat tmerrshëm të drejtave të njeriut të regjimit duhet t'i referohen Këshillit të Sigurimit

Znj. Maryam Rajavi, Presidentjae sapozgjedhur e Rezistencës Iranian, pershendeti Asamblen e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara Komiteti i Tretë Miratimi i censurimit të rezolutës 61 të hkeljeve flagrante dhe sistematike të të drejtave të njeriut në Iran. Kjo rezolutë nuk lë asnjë dyshim se të dhënat e tmerrshme të drejtave të njeriut të regjimit klerikal duhet të referohet në Këshillin e Sigurimit për miratimin e masave detyruese dhe ndëshkuese dhe se ata që janë përgjegjës për 120.000 ekzekutimet politike duhet të përballen me drejtësinë, "tha ajo.

Stampa Email

Maryam Rajavi paralajmëron Perëndimin kundër koncesioneve të mullahëve të Iranit në bisedimet bërthamore

Znj Merjem Rajavi, Presidente e sapozgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës të Iranit tha të shtunën (08 Nëntor 2014), që regjimi iranian vazhdon me ndjekjen e armëve bërthamore të cilat ata i konsiderojnë garantues të mbijetesës së tyre.

Duke folur në një konferencë në selinë e NCRI në Auvers-sur-Oise, në periferi të Parisit, znj Rajavi ka thënë: "Mullahët ende insistojnë në prodhimin e bombës bërthamore. Ata nuk janë të sigurt për të ardhmen e tyre dhe kërkojnë bombën si garantues i mbijetesës së tyre. "

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.