• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Enjte 19 Shtator 2019, 15:47:15.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Dita e Dytë e Grevës së Tregtarëve, Dita e Pestë e Grevës së Fermerëve, dhe Dita e Gjashtë e Grevës së Shoferëve të Kamionëve

Znj. Rajavi: Mbështetja ndaj grevistëve është një detyrë patriotike dhe përfaqëson mbrojtjen e të drejtave të të gjithë popullit

Sot, 6 nëntor 2018, greva e tregtarëve në pjesë të mëdha të Teheranit dhe në shumë qytete të tjera të Iranit vazhdoi për të dytën ditë rresht pavarësisht masave represive dhe parandaluese të forcave policore e të inteligjencës.

Stampa Email

Znj. Maryam Rajavi Përshëndet Mësuesit Grevistë në Mbarë Vendin

Greva e mësuesve, që vjen pas grevës së shoferëve e të tregtarëve, vë në dukje zemërimin dhe urrejtjen publike ndaj diktaturës fetare

Të dielën, më 14 tetor, mësuesit e fismë në mbarë vendin nisën një grevë dhe refuzuan të shkonin nëpër klasa, në protestë ndaj kushteve të këqija të jetesës, atmosferës së shtypjes e sigurisë nëpër shkolla, dhe për të marrë të drejtat e tyre të shkelura.

Stampa Email

Maryam Rajavi lavdëron tregtarët protestues të pazareve të Iranit

Sa kohë që mullahët të jenë në pushtet, çmimet e larta, rënia e ekonomisë dhe varfëria do të vazhdojnë; e vetmja zgjidhje është demokracia dhe sovraniteti i popullit

Znj. Maryam Rajavi, Presidentja e zgjedhur e Rezistencës Iraniane, ka lavdëruar tregtarët e guximshëm të pazareve dhe pronarët e dyqaneve në Teheran, si dhe në dhjetëra qytete të tjera iraniane, të cilët janë në grevë kundër regjimit të korruptuar të mullahëve.

Stampa Email

Regjimi Iranian Kërcënon Me Ekzekutim Shoferët Grevistë

 

Maryam Rajavi përshëndet grevistët, bën thirrje për mbështetje ndaj tyre

Greva mbarëkombëtare e shoferëve të kamionëve, e cila ka hyrë në javën e saj të dytë, ka intensifikuar krizën brenda regjimit klerikal, udhëheqësit e të cilit janë tmerruar nga vazhdimësia dhe përhapja e saj. Për këtë arsye, Khamenei ka nxjerrë në skenë Prokurorin e Përgjithshëm Montazeri për t’i kërcënuar grevistët me ekzekutim. Montazeri tha:

Stampa Email

Mbyllen Mbi 1,000 Llogari të Regjimit Iranian në Mediat Sociale

 Facebook, Twitter, dhe YouTube kanë bllokuar shumë llogari dhe kanale të lidhura me regjimin iranian pak javë më parë. Google bllokoi tridhjetë e nëntë kanale të lidhura me organizatën kombëtare televizive të Iranit (IRIB) në YouTube, dhe Facebook mbylli 562 faqe që besohej se i përkisnin regjimit iranian.

Stampa Email

Maryam Rajavi: Protestuesit nuk do të Pushojnë derisa Populli dhe Kombi Iranian të Jetë i Lirë

Kryengritja po përhapet, qytetet e rebeluara u bashkohen radhëve dhe thirrja për liri bëhet më e fortë

Znj. Maryam Rajavi, Presidentja e zgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), ka përgëzuar kryengritjen e sotme të njerëzve nga Teherani, Isfahan, Shiraz, Mashhad, Ahvaz, Karaj, Arak, Shahin-Shahr, Najafabad dhe qytete të tjera.

Stampa Email

Dita e Dytë e Kryengritjes në Isfahan, me Thirrje Vdekje Diktatorit, Khamenei, Turp të Kesh! Ik nga Vendi!

Maryam Rajavi: Përballja e të rinjve me forcat shtypëse, lajmëron lirinë e vendit nga kthetrat e mullahëve

Njerëzit në distriktin Shapour i Ri të Isfahanit vazhduan kryengritjen kundër regjimit klerikal për të dytën ditë rresht duke thirrur Turp të kesh Khamenei, lëre vendin rehat; vdekje diktatorit; mos kini frikë, jemi të gjithë bashkë; armiku ynë është këtu, më kot thonë se është Amerika.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.