• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Shtune 16 Nentor 2019, 19:36:50.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Publikime

Mini Raporti i të Martës për Iranin – 8 maj, 2018

 • Punonjësit e Kompanisë së Çelikut Sadr në Khorramabad, Iran Protestojnë ndaj Vonesës së Marrjes së Pagave

Të hënën, 7 maj, 2018, punonjësit e Kompanisë së Çelikut, Sadr, në Khorramabad, Iran u mblodhën përballë Governoratit të qytetit për të protestuar kundër mos-pagesës së pagave të tyre 10 mujore.

Punonjësit e Kompanisë së Çelikut Sadr u mblodhën përsëri përballë fabrikës. Fabrika është mbyllur në fillim të gushtit 2017 dhe rreth 180 punëtorë nuk janë paguar për 10 muaj.

Stampa Email

Fushata e njëzet e njëtë  e Simay-E-Azadit për mbledhje fondesh

E enjte, 19 janar 2017

Kontribut i mijëra iranianëve nga Irani dhe nga e gjithë bota për Simay-e-Azadit (Televizioni Kombëtar Iran)

Telethoni i njëzet e njëtë për mbledhje fondesh i Simay-e-Azadit, Televizionit Kombëtar të  Iranit, u kthye në një manifestim të vullnetit dhe solidaritet kombëtar në mbështetje të rezistencës iraniane, neveri ndaj fashizmit fetar në pushtet në Iran në tërësinë e tij dhe kërkesa për ndryshimin e këtij regjimi dhe vendosjen e lirisë dhe demokracisë.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.