• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Premte 22 Nentor 2019, 08:53:13.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Mini Raporti i së Premtes për Iranin – 01 Qershor, 2018

 

 • GE Tërhiqet nga Puna në Iran

General Electric Co. po planifikon t’i japë fund shitjeve të naftës dhe pajisjeve të gazit natyror këtë vit në Iran, kanë thënë persona të familjarizuar me çështjen, duke ilustruar sesi tërheqja e SHBA nga marrëveshja bërthamore po ia mbyll derën mundësive për disa biznese amerikane në Iran.

Stampa Email

Mini Raporti i të Shtunës për Iranin – 19 Maj, 2018

 

 • Kompanitë më të fundit europiane që ndikohen nga sanksionet

Grupi francez i gazit dhe energjisë Engie, firma polake e gazit PGNiG dhe kreditori gjerman DZ Bank ishin kompanitë më të fundit që thanë të premten se bizneset e tyre me Iranin do të ndikoheshin nga rivendosja e sanksioneve nga SHBA.

Stampa Email

Mini Raporti i të Martës për Iranin – 15 Maj, 2018

 • Demonstratë kundër vizitës së Mohammad Javad Zarif Ministrit të Jashtëm të regjimit iranian

Mbështetës të opozitës iraniane, Këshilli Kombëtar i Rezistencës së Iranit (NCRI) mbajtën një tubim përballë zyrave qendrore të BE kundër vizitës së Mohammad Javad Zarif Ministrit të Jashtëm të regjimit të mullahëve në Bruksel, Belgjikë, më 15 maj 2018. Raportet thonë se ata shprehën mbështetjen e tyre për kryengritjen në Iran dhe e quajtën këtë 'diktaturë fetare' si shtetin numër një-ekzekutues në botë.

Stampa Email

Thirrje për lirimin e të burgosurve në grevë urie në Iran

 NCRI - Aktivistët e të drejtave të njeriut u bëjnë thirrje autoriteteve iraniane të lirojnë disa të burgosur që janë në grevë urie. Aktivistët thonë se të tre të burgosurit që janë në grevë urie janë të burgosur në kushte të rrezikshme dhe të papërshtatshme.

Stampa Email

 Miniraporti iranian i së hënës - 9 prill 2018

 

 • Telegrami do të filtrohet në Iran në më pak se 20 ditë

"Në një takim me Azari Jahromin, Ministri i Komunikacikoneve në Komisionin e Përbashkët për Sigurinë dhe Çështjet Ekonomike të të Dërguarve, u tha se me siguri, duke pasur parasysh shkallën e humbjeve të shkaktuara nga përdorimi i telegrameve në vend, telegrami do të filtrohet në më pak se 20 ditë", shkroi në Twitter deputeti i regjimit Mojtaba Zalnour.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.