• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Hene 19 Gusht 2019, 06:43:52.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Europa Duhet të mbështesë Rezistencën Iraniane, jo Regjimin

Shkruar nga Shahriar Kia 

Mbështetja për grupin e rezistencës iraniane, Organizatën e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI/MEK), dhe për një fushatë “presioni maksimal” mbi Regjimin Iranian nuk është e kufizuar vetëm tek një shtet apo një parti politike. Në fakt, kjo mbështetje mund të gjendet në çdo vend dhe çdo parti politike në botë, sipas ish-ligjvënësit irlandez, Jim Higgins.

Stampa Email

EDITORIAL: Hakmarrje ndaj MEK

Shkruar nga Shkrimtar i Stafit më 31 korrik 2019.

“Gjatë 40 viteve të fundit nuk ka ndodhur asgjë kundër regjimit tonë në të cilën MEK të mos ketë patur rolin kryesor.” Këto janë fjalët e Mostafa Pour-Mohammadi, ministrit të drejtësisë të regjimit iranian gjatë mandatit të parë të presidentit të mullahëve, Hassan Rouhani (i ashtu-quajtur i moderuar).

Stampa Email

Demonstratë nga 3000 Iranianë në Londër

 

Znj. Maryam Rajavi: Fashizmit fetar po i vjen fundi, Britania dhe Europa duhet të marrrin anën e popullit iranian për ndryshim regjimi 

Të shtunën më 27 korrik 2019, rreth 3000 iranianë zhvilluan një demonstratë në rrugët qendrore të Londrës dhe kërkuan sanksione gjithëpërfshirëse kundër regjimit të mullahëve, si dhe listimin terrorist të Gardës Revolucionare (IRGC), Ministrisë së Inteligjencës (MOIS) dhe Zyrës së Udhëheqësit Suprem.

Stampa Email

5000 Iranianë Demonstrojnë në Stokholm

Znj. Maryam Rajavi: Bashkimi Europian duhet t’i listojë Beyt Khamenei-n, Gardën Revolucionare (IRGC) dhe Ministrinë e Inteligjencës (MOIS), si qendra kryesore të shtypjes dhe terrorizmit, në listën e organizatave terroriste dhe të vërë një sanksionim gjithëpërfshirës mbi ta

Të shtunën më 20 korrik 2019, 5000 iranianë në një demonstratë madhore në Stokholm bënë thirrje për një politikë të rreptë dhe sanksione gjithëpërfshirëse kundër regjimit të mullahëve, listimin terrorist të IRGC-së, MOIS-it dhe Beyt (Shtëpisë) së Khamenei-t, si dhe për njohjen e së drejtës së popullit iranian për të rezistuar dhe për ta përmbysur regjimin klerikal.

Stampa Email

EDITORIAL: Pesë ditët që mund të trondisin Iranin

Ashraf 3, shtëpia e anëtarëve të grupit kryesor opozitar të Iranit, Muxhahedinët e Popullit (Mujahedin-e Khalq, PMOI ose MEK) në Shqipëri, ka qenë skena e pesë ditëve të një aktiviteti intensiv politik, me një numër konferencash dhe shfaqjesh, që përfshijnë anëtarë të rezistencës si dhe figura politike ndërkombëtare dhe të vendit, në një kohë që Irani ka pushtuar lajmet në një sfond tensionesh rajonale dhe ndërkombëtare.

Stampa Email

Në Tubimin e MEK, Giuliani u Thotë Liderëve të Regjimit Iranian: Ju Jeni Vrasës Masivë, ‘Duhet të Ikni!

 

Kryebashkiaku i mëparshëm i New York City, Rudy Giuliani, foli të shtunën në eventin e përvitshëm Free Iran, që u mbajt në zyrat qëndrore të grupit kryesor opozitar të Iranit Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI, Mujahedin e Khalq, ose MEK), ku akuzoi regjimin e Iranit për “krime ndaj njerëzimit” dhe tha se diktatura e tij nuk mund të tolerohej më, raportoi CNSnews.com të hënën.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.