• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Shtune 07 Dhjetor 2019, 21:01:04.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Mbështetësit e Opozitës Iraniane MEK Protestojnë Praninë e Kryebashkiakut të Teheranit në Berlin

 

Shkruar nga Hamideh Taati më 09 shtator 2019.

Berlin: Anëtarë të komunitetit iranian që banon në Gjermani, mbështetës të Organizatës së Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI, Mujahedin-e Khalq ose MEK), të premten më 7 shtator 2019, zhvilluan një protestë ku dënuan praninë e Kryebashkiakut të Teheranit Pirouz Hanachi në Berlin.

Stampa Email

Mujahedin-e Khalq (MEK) Feston 55-Vjetorin e Themelimit

Maryam Rajavi: Liria dhe drejtësia janë reciprokisht të domosdoshme. Është e mundur të themelohet liria, drejtësia dhe barazia, dhe MEK është ngritur për ta realizuar këtë qëllim.

Të premten më 6 shtator 2019, Organizata e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI), e njohur gjithashtu si Mujahedin-e Khalq (MEK), festoi 55-vjetorin e themelimit të saj në shtëpinë e re, Ashraf 3, në Shqipëri. MEK zhvilloi një event më herët këtë javë me rastin e këtij përvjetori.

Stampa Email

Vazhdojnë Protestat Kundër Vizitës së Ministrit të Jashtëm të Regjimit Iranian në Vendet Europiane – Iranianët Kërkojnë Përjashtimin e Javad Zarif nga Parisi

Bashkia e Distriktit të Parë të Parisit ngre një banderolë të madhe në protestë ndaj vizitës së Zarif-it


Iranianët që banojnë në Francë, mbështetës të Rezistencës Iraniane, si dhe organizatat e të drejtave njerëzore morën pjesë në një tubim kundër vizitës në Paris të Javad Zarif, ministrit të jashtëm të mullahëve.

Qindra iranianë morën pjesë në protestë, e cila nisi në orët e para të së premtes, më 23 gusht, në Place du Trocadero në Paris.

Stampa Email

Europa Duhet të mbështesë Rezistencën Iraniane, jo Regjimin

Shkruar nga Shahriar Kia 

Mbështetja për grupin e rezistencës iraniane, Organizatën e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI/MEK), dhe për një fushatë “presioni maksimal” mbi Regjimin Iranian nuk është e kufizuar vetëm tek një shtet apo një parti politike. Në fakt, kjo mbështetje mund të gjendet në çdo vend dhe çdo parti politike në botë, sipas ish-ligjvënësit irlandez, Jim Higgins.

Stampa Email

EDITORIAL: Hakmarrje ndaj MEK

Shkruar nga Shkrimtar i Stafit më 31 korrik 2019.

“Gjatë 40 viteve të fundit nuk ka ndodhur asgjë kundër regjimit tonë në të cilën MEK të mos ketë patur rolin kryesor.” Këto janë fjalët e Mostafa Pour-Mohammadi, ministrit të drejtësisë të regjimit iranian gjatë mandatit të parë të presidentit të mullahëve, Hassan Rouhani (i ashtu-quajtur i moderuar).

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.