• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Shtune 07 Dhjetor 2019, 21:01:04.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

 Miniraporti iranian i së hënës - 9 prill 2018

 

 • Telegrami do të filtrohet në Iran në më pak se 20 ditë

"Në një takim me Azari Jahromin, Ministri i Komunikacikoneve në Komisionin e Përbashkët për Sigurinë dhe Çështjet Ekonomike të të Dërguarve, u tha se me siguri, duke pasur parasysh shkallën e humbjeve të shkaktuara nga përdorimi i telegrameve në vend, telegrami do të filtrohet në më pak se 20 ditë", shkroi në Twitter deputeti i regjimit Mojtaba Zalnour.

Stampa Email

Joseph Lieberman: Nuk ka zgjedhje në Iran, regjimi vendos për iranianët

E mërkurë, 17 maj 2017

NCRI - Politikani i shquar dhe ish senatori i Shteteve të Bashkuara nga Connecticut, Joseph Lieberman, beson se një krahasim i shkurtër i asaj që po ndodh në zgjedhjet iraniane me Amerikën dhe Francën tregon se në Iran nuk do të bëhen zgjedhje të vërteta. Ai tha se rezultatet janë fillimisht një vendim që do të marrë regjimi. Lieberman ka shërbyer si senator i SHBA dhe kandidat për zëvendës president.

Stampa Email

PËRPJEKJET E REGJIMIT IRANIAN PËR TË DEMONIZUAR MUXHAHEDINËT NË SHQIPËRI

Ambasadori i regjimit iranian në Shqipëri, Agjent Zbulimi

Përvoja e 30 viteve të fundit ka treguar se kudo ku ka shkelur regjimi i tmerrshëm i Mullahut në Iran, njerëzit e këtyre vendeve nuk kanë gjetur më paqe, siguri ose qetësi. Shembuj të tillë janë mjaft të dukshëm sot në vende si Siria, Iraku, Jemeni, Libani, dhe ...

Regjimi i Republikës Islamike ka masakruar deri më sot mbi 120.000 të burgosur politikë, ku pjesa më e madhe e tyre ishin anëtarë dhe mbështetës të Organizatës Popullore të Muxhahedinëve të Iranit (OPMI) dhe vazhdon të jetë dhe gjatë këtyre viteve një nga vendet me numrin më të madh të ekzekutimeve në botë për frymë. Ky regjim është dënuar nga 63 rezoluta të Kombeve të Bashkuara të miratuara nga subjekte të ndryshme për shkelje të të drejtave të njeriut dhe për politikën e tij të shtypjes, torturës dhe ekzekutimet.

Stampa Email

Irani: Njerëzit rrihen nga policia, ndërsa përpiqen të parandalojnë shkatërrimin e shtëpive të tyre

E enjte, 17 nëntor 2016

NCRI - Sipas informacioneve, banorët e një vendbanimi në Karaj - Teherani perëndimor, u përplasën të hënën në 14 nëntor me rreth 2.000 agjentë bashkiakë të shoqëruar nga forcat e rendit dhe forcat speciale të cilët u përpoqën të shkatërrojnë shtëpitë e banorëve, nën pretendimin se këto ndërtesa paraqesin kërcënim mjedisor dhe shëndetësor për qytetarët.

Stampa Email

Iranianët denoncojnë udhëtimin e Zarif në Paris

E Enjte, 23 Qershor 2016

NCRI - Iranianët që jetojnë në Paris, kane mbajtur një protestë të mërkurën për të denoncuar udhëtimin në Francë të ministrit të jashtëm të regjimit iranian Javad Zarif.
Mbështetësit e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) dhe Organizata Popullore Mojahedin e Iranit (PMOI ose MEK) protestuan kundër përhapjes të ekzekutimeve arbitrare në Iran dhe ndërhyrjes së vazhdueshme të mullahs në Siri.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.