• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Shtune 25 Janar 2020, 19:37:04.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Shoqata e Miqësisë Shqiptaro-Iraniane dënon shtypjen masive nga ana e regjimit iranian, mbështet kryengritjen e popullit iranian

Shoqata e Miqësisë së Shqipërisë me Rezistencën Iraniane dënon fuqishëm regjimin iranian për shtypjen e tij masive ndaj protestave në mbarë Iranin, të cilat filluan më 15 nëntor kundër trefishimit të çmimit të gazolinës.

Shoqata e Miqësisë së Shqipërisë me Rezistencën Iraniane admiron popullin e guximshëm të Iranit i cili po kërkon shtimin e të drejtave, lirive dhe një të ardhme më të mirë pavarësisht këtyre vrasjeve, arrestimeve masive dhe bllokimit të internetit nga regjimi.

Stampa Email

Shoqata e miqësisë shqiptaro- muxhahedine

Deklarata e Objektivave

Shoqata e miqësisë shqiptaro- muxhahedine

Shqipëria ka baza të përbashkëta kulturore me Iranin më shumë se çdo vend në Evropë. Kjo mund të jetë një konsideratë e rëndësishme për krijimin e lidhjeve ndërmjet dy kombeve. Për fat të keq, diktatura iraniane dhe sektarizmi fetar që janë kundër frymës së tolerancës dhe pluralizmit fetar të Shqipërisë, janë një pengesë serioze në marrëdhëniet tona.

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.