Friday, July 30, 2021
BallinaStatements

Statements

Mesazhi i Maryam Rajavi-t për ndihmë ndaj bashkatdhetarëve të prekur nga përmbytjet

Përmbytje të rënda kanë shkatërruar dhjetëra shtëpi e kanë ndërprerë elektricitetin në disa provinca iraniane, duke përfshirë Khuzestan, Fars, Kerman, Bushehr, dhe Chahar Mahal...

Iran: Teksa Konfliktet mes Grupimeve Përshkallëzohen, Deputetët e Parlamentit Thërrasin Rouhani-n

Hassan Rouhani dhe Javad Zarif Ministri i Jashtëm Javad Zarif e ka pranuar se në politikën e jashtme ka vepruar nën udhëheqjen e krye-terroristit...

Maryam Rajavi: Regjimi i Mullahëve e Përdor Koronavirusin si Zëvendësues për Ekzekutimin e të Burgosurve Politikë

Maryam Rajavi: Regjimi i Mullahëve e Përdor Koronavirusin si Zëvendësues për Ekzekutimin e të Burgosurve Politikë Thirrje Kombeve të Bashkuara që t’ua shpëtojë jetën Ali...

Iran: Numri i Viktimave të Koronavirusit në 330 Qytete Shkon mbi 50,900

  Iran: Numri i viktimave të koronavirusit në 330 qytete shkon mbi 50,900 Presidenti i Universitetit të Shkencave Mjekësore në Ilam: Numri i pacientëve të...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 30,700 në 294 Qytete

17 prill 2020 Iran: Shpërthimi i Koronavirusit – Prill 2020 Liderët e regjimit e pranojnë se kanë qenë në dijeni të mbërritjes së virusit që në...

Maryam Rajavi: Dënimet me Burgim të Gjatë për Aktivistët Politikë, Shembull i Qartë i Brutalitetit të Regjimit

Maryam Rajavi: Dënimet me burgim të gjatë për aktivistët politikë, shembull i qartë i brutalitetit të regjimit Thirrje OHCHR-së dhe Raportuesit Special të OKB-së që...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Arrin Majat, Mbi 9,600 të Vdekur në 210 Qytete

22nd March 2020 Iran: Shpërthimi i COVID-19, spitali Kamkar, Qom Maryam Rajavi: Komentet e Khamenei-t tregojnë krizën e regjimit, frikën nga kryengritjet Organizata Muxhahedine e Popullit të...

Iran: Numri i vdekjeve nga koronavirusi arrin në 8,200 në 200 qytete

XShkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) 20 Mars 2020 Iran: Numri i vdekjeve nga koronavirusi arrin në 8,200 në 200 qytete Organizata...

Iran: Të Burgosurit Arratisen Kolektivisht nga Burgu i Khorramabad, Disa prej Tyre Qëllohen për Vdekje nga Garda Revolucionare

Arratisje kolektive e të burgosurve në Iranin perëndimor për t’iu shmangur katastrofës humanitare në burg për shkak të mungesës së kujdesit dhe trajtimit mjekësor...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 7,000 në 199 Qytete

Iran, Pakdasht, shpërthimi i Koronavirusit Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 19 mars 2020. Në vigjilje të Vitit të...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 6,400 në 196 Qytete

Shpërthimi i koronavirusit në Iran – Stafi mjekësor - mars 2020 Konfuzion, kaos brenda regjimit, zyrtarët vendas largohen nga Qom, Isfahan, nuk përgjigjet askush Organizata Muxhahedine...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Arrin në 5,950 në 194 Qytete

Shpërthimi i koronavirusit në Iran Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 17 mars 2020. Znj. Rajavi u bën thirrje...

Iran: Mbi 5,500 Njerëz Kanë Vdekur në 186 Qytete Për Shkak të Katastrofës së Koronavirusit

Iran: Shpërthimi i koronavirusit në mbarë vendin Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 16 mars 2020. Mobilizim represiv nën...

Thirrje për Solidaritet Kombëtar nga Liderët e Rezistencës Iraniane për Luftimin e Koronavirusit dhe Rolit të Regjimit të Mullahëve në Përhapjen e Virusit

Teheran-11 mars 2020: Massoud Rajavi dhe Maryam Rajavi bëjnë thirrje për solidaritet kombëtar për luftimin e Koronavirusit Virusi i regjimit të mullahëve është ai...

Fatkeqësitë nga koronavirusi në 175 qytete i tejkaluan 4500

Pacientët me koronvirus në Teheran, Iran Zonja Rajavi: Mos lirimi i të burgosurve është një krim i madh kundër njerëzimit për të cilin është...

Iran: Mbi 4,000 Viktima të Koronavirusit në 166 Qytete

Iran, Qom – spitali Imam Reza, përhapja e koronavirusit Pretendimi i Khamenei-t për një “sulm të mundshëm biologjik” ka për qëllim të justifikojë detyrën...