Friday, July 30, 2021
BallinaStatementsDeklarata-Ashraf / Liberty

Deklarata-Ashraf / Liberty

Martirizimi i anëtarit të PMOI, Malek Shara’i, gjatë përpjekjes për të shpëtuar një prej miqve të tij në Shqipëri

Anëtari i PMOI Malek Shara'i u martirizua gjatë përpjekjes për të shpëtuar jetën e njërit prej miqve të tij në liqenin Rrotull në zonën...

Marrëdhëniet SHBA-Rusi, aktivistja Chavez flet për Vizion Plus

https://youtu.be/ygqfOIv68xM Shqetësimi i ngritur nga kryeministri Rama dhe disa liderë te tjerë ballkanik per rrezikun e rritjes se ndikimit rus ne Ballkan, gjen mbështetje...

ingrid betancourt:faleminderit shqiperi

 Politikanja dhe aktivistja e njohur Ingrid Betancourt vlerëson angazhimin e Shqipërisë në strehimin e muxhahedinëve iranianë. Ajo ndodhet në Shqipëri dhe në një intervistë...

“AMBASADORET” E MEK

https://youtu.be/WKJdrh4G90k Shqipëria duhet të jetë krenare për strehimin e rezistencës Iraniane ndaj regjimit të Teheranit. Dy figura të rëndësishme botërore Linda Chavez, ish këshilltarja...

John Kerry: Jam shumë krenar për përpjekjet kemi bërë për të nxjerrë MEK-un nga Kampi i Lirisë për në vende më të sigurta …

E Premte, 20 janar 2017 Më 19 janar 2017, John Kerry, sekretari i shtetit në fjalën e tij të lamtumirës në C Street Lobby,...

Patrick J. Kennedy: Fillimi i një epoke të re në historinë e rezistencës iraniane

E djelw, 02 tetor 2016 Patrick J. Kennedy është një mik i sinqertë dhe përkrahës i popullit iranian dhe i rezistencës së tyre...

IRAN: Kerry faleminderon Shqipërinë për ndihmën për të shpëtuar jetën e anëtarëve PMOI-it.

E martë, 13 Shtator 2016 NCRI - Sekretari i Shtetit të Shteteve të Bashkuara John Kerry  bëri komentet për gazetarët të hënën mbi zhvendosjen...

Maryam Rajavi: Janë sprapsur skemat dhe komplotet për të shkatërruar dhe asgjësuar  PMOI-in / MEK-un.

E hënë, 12 September 2016  NCRI - Sipas një artikulli të shkruar nga Adele Nazarian, të shfaqur në 11 shtator në breitbart.com., anëtari  i...

Përfundimi i suksesshëm i risistemimin të banorëve të Kampit të Lirisë nga Iraku në Evropë

E Premte, 09 shtator 2016 Dështimi i planit për të arrestuar zyrtarët e PMOI-t dhe për të nisur sulme me raketa kundër Kampit...

Iran: Pas konferencës së Parisit, Këshilli i lartë i sigurisë Kombëtar ka intensifikuar rrethimin e Kampin të Lirisë

E Premte, 15 Korrik 2016 Sipas raporteve të marra në brendësi të regjimit iranian, pas konferencës massive të Rezistencës iraniane në Paris që gëzonte...

British lawmakers condemn rocket attack on Camp Liberty

Monday, 04 July 2016 Press ReleaseBritish MPs call for international protection for Camp Liberty following the 5th missile attackCamp Liberty, the residence of...

Dorëzimi i karburantit, ushqimeve dhe ilaçeve në Kampin e Lirisë është penguar për të katern ditë

E Enjte, 30 Qershor 2016 E Enjte, 30 Qershor, 2016 për të katërën ditë radhazi, Komisioni Qeveritar e ngarkuar për të shtypur banorët...

Lord Maginnis – Të drejtat e njeriut në Shqipëri në praktik

E Mërkurë , 10 Mars 2016 Shqipëria duhet të lavdërohet për veprimtarinë e saj praktike në skenën ndërkombëtare në drejtim të parandalimit të...

Struan Stevenson – Shqipëria e meriton kredi për ndihmë e anëtarëve të MEK.

E Mërkurë, 09 Mars 2016 Oferta e Shqipërisë për strehim nga armiqve e regjimit iranian, përballja me masakrën në Irak, duhet të njihet...

Alejo Vidal-Quadras -Duhet të njihet politika e Shqipërisë e cila pranon refugjatët e MEK

E Mërkurë, 09 Mars 2016  Shqipëria meriton njohje më të madhe për angazhimin e saj ndaj demokracisë dhe të drejtave të njeriut, siç tregohet...

Komiteti italian Helsinkit për të drejtat e njeriut mbështet qëndrimin e Shqipërisë drejt disidentëve iranianë, dënon fushatën demonizues të Teheranit

ROME, 4 Mars,2016 /PRNeësëire/ -- Çështja e disidentëve iranianë që jetojnë në kampin e Liris, Iraku është një çështje e ngutshme humanitare që meriton...