Sunday, May 22, 2022

Një regjistrim i filtruar tregon rrëfimet e udhëheqësit të regjimit të Iranit

 NCRI - Në vitin 1989, një klerik i nivelit të mesëm në regjimin iranian u bë zgjedhja  surprizë për udhëheqës suprem pas vdekjes së...

Regjimi iranian bën 300 ekspozita  kundër MEK-ut

E diel, 12 shkurt 2017 NCRI - Lëvizje dëshpëruese të regjimit iranian për t’i bërë ballë rritjes së popullaritetit të MEK-ut. Pas një raporti...

Amnesty zbulon abuzimet e tmerrshme të të burgosurave politike në Iran

NCRI - Vetëm disa ditë pas Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Amnesty International ka zbuluar se dy mbrojtëse të të drejtave të njeriut të burgosura...

Dhjetra agjentë dhe mercenarë të regjimit iranian të vrarë në Aleppo

E diel, 04 dhjetor 2016 NCRI - Luftëtarët e opozitës siriane qenë në gjendje të frenonin përpjekjet e militantëve të regjimit iranian për të...

Sanksione të Reja nga SHBA Kundër Iranit për Abuzimet me të Drejtat e Njeriut

 Thesari i SHBA ka goditur burgun famëkeq Evin të Iranit si dhe grupin terrorist Ansar-e Hezbollah me sanksione të reja për "abuzime të rënda...

Iran: Në rrezik të burgosurit politikë të godinës 4 të burgut Gohardasht.

Grupi i PE: Irani - Në rrezik të burgosurit politikë të godinës 4 të burgut Gohardasht   Gérard Deprez, kryetar i Miqve të...

Urgjent: Mesazh prekës i të burgosurit politik në grevë të thatë urie, Soheil Arabi...

NCRI - I burgosuri politik Z. Soheil Arabi në ditën e dyzet e gjashtë të grevës së tij në burgun e Madh të Teheranit...

Ministri i Jashtëm i regjimit të Iranit bën urime për Krishtlindjet ndërkohë që të...

Ministri i jashtëm i Iranit hasi me një reagim të ashpër të dielën, kur në prag të Krishtlindjeve shkroi në Twitter një urim për...

SHBA Nxjerr Një Raport Mbi Sjelljen Destruktive të Regjimit Iranian

 Departamenti amerikan i Shtetit ka nxjerrë një raport gjithëpërfshirës ku detajon “sjelljen destruktive” të Regjimit Iranian brenda dhe jashtë vendit, pak kohë para 40-vjetorit...

Regjimi Irani arreston më shumë se 50 të rinj në një fest

E Shtunë, 23 Korrik 2016 NCRI - Më shumë se 50 të rinj iranianët janë arrestuar nga forcat shtetërore shtypëse të sigurisë së...