Monday, July 4, 2022

Iran: Rrëmbehet Mësuesi Aktivist dhe Vritet Avokati Aktivist Këtë Javë

 Dje mësuesi dhe aktivisti iranian Hashem Khastar, dyshohet se është rrëmbyer nga anëtarë të Ministrisë së Inteligjencës në Mashhad. Khastar është kreu i Shoqatës...

Ende nuk dihet gjë për adoleshentët iranianë të rrëmbyer nga forcat e sigurisë

Ende nuk ka asnjë shenjë të dy adoleshentëve iranianë të cilët besohet të jenë rrëmbyer nga forcat e sigurisë së Regjimit pas një proteste...

Një deputet i regjimit iranian pranon se të burgosurit po helmohen duke u dhënë...

Një anëtar i parlamentit të regjimit iranian pranoi më 16 janar se kohët e fundit një nga protestuesit, para se të vdiste në burg,...

OKB duhet të hetojë masakrën e Iranit ndaj të burgosurve politikë përpara se të...

 NCRI - Kombet e Bashkuara shpesh ballafaqohen me kritika për mosndërhyrjen e shpejtë në situata që përfshijnë shkelje të rënda të të drejtave të...

Trumpi paralajmëron se kjo mund të jetë heqja dorë përfundimtare nga marrëveshja bërthamore e...

 Trumpi paralajmëron se kjo mund të jetë heqja dorë përfundimtare nga marrëveshja e Iranit, Presidenti Trump rinovoi marrëveshjen bërthamore të Iranit, por tha se...

Iran: Protestat mbarëkombëtare vazhdojnë në të gjithë vendin

Vazhdojnë protestat e punëtorëve, fshatarëve dhe njerëzve të tjerë të varfër në të gjithë vendin, të cilët janë të privuar nga të drejtat e...

Ambientalistët Iranianë Kalojnë Tetë Muaj të Arrestuar pa Akuza Zyrtare

Në shkurt, ambientalisti i shquar Profesor Kavous Seyed Emami vdiq në burg, vetëm pak javë pasi ai dhe shtatë kolegë të tij nga Fondacioni...

40 Vjet Rrënim Ekonomik në Iran

Nga Shahriar Kia Mullahët e Iranit kanë festuar tashmë 40-vjetorin e regjimit të tyre të lig, por të paktë janë ata iranianë të rëndomtë që...