Saturday, January 22, 2022

Khamenei: Nuk do të kapitullojmë para UNESCO-s; Nënshkrimi i Dokumentit të UNESCO-s për Zhvillim...

E hënë, 08 maj 2017 NCRI - Udhëheqësi suprem i Iranit në një fjalim me rastin e javës së mësuesit të dielën, më 7...

Iran; 55 burra dhe gra u arrestuan në një festë

E hënë, 08 maj 2017 NCRI - Më 7 maj 2017 në qytetin e Kermanit - Irani Juglindor u arrestuan 55 burra dhe gra...

Iran-Teheran: Aktiviteti i rrjetit MEK në zgjedhjet presidenciale të majit 2017

E shtunë, 06 maj 2017 Teheran - Maj 2017: Një vështrim i shkurtër në aktivitetet e rrjetit social të Organizatës Popullore të Muxhahedinëve...

Iran-Tabriz: Aktiviteti i rrjetit MEK në zgjedhjet presidenciale të majit 2017

E shtunë, 06 maj 2017 Një vështrim i shkurtër në aktivitetet e rrjetit social të Organizatës Popullore të Muxhahedinëve të Iranit brenda vendit,...

Itali: Dënimi i masakrës së vitit 1988 i 30 000 të burgosurve politikë në...

E enjte, 04 maj 2017 NCRI - Nevoja për hetimin dhe ndjekjen penale të autorëve nga ana e OKB-së Këshilli provincial i Piemontos në...

Tillerson: Irani është “shteti  kryesor i sponsorizimit të terrorizmit përmes shumë platformave dhe metodave”

E enjte, 04 maj 2017 Në një artikull të titulluar "Lajmet e rreme të Iranit përgatisin terrenin për vrasje" shkruar nga Struan Stevenson, president...

Iran: Ekzekutimi masiv i tetë të burgosurve, përfshirë dy gra, në burgun e Gohardasht-it

E enjte, 04 maj 2017 Arrestimi i 20 shtetasve arabë dhe arrestime masive të të rinjve në qytete të ndryshme Në agim të 3...

Nikki Haley: Regjimi i Iranit vazhdon të shkaktojë dëmin më të madh, në mbarë...

E mërkurë, 03 maj 2017 Shtetet e Bashkuara përpiqen të kontrollojnë kërcënimin real që paraqet regjimi iranian, me zyrtarë të ndryshëm të Shtëpisë së...

Ekzekutimet e paligjshme dhe arbitrare të të miturve

E diel, 30 prill 2017 NCRI - Ekspertët e Kombeve të Bashkuara i kanë bërë thirrje Iranit të respektojë ligjet ndërkombëtare për të drejtat...

Vrasja e dhunshme e Saeed Karimian dhe kolegut të tij u krye nga IRGC...

E diel, 30 prill 2017 Rezistenca iraniane dënon ashpër vrasjen e dhunshme të Saeed Karimian, kryetarit të Gem TV dhe kolegut të tij në...