Sunday, April 5, 2020
Ballina Statements

Statements

Maryam Rajavi: Dënimet me Burgim të Gjatë për Aktivistët Politikë, Shembull i Qartë i Brutalitetit të Regjimit

Facebook3TëitterPrintEmailPinterestMore12 Maryam Rajavi: Dënimet me burgim të gjatë për aktivistët politikë, shembull i qartë i brutalitetit të regjimit Thirrje OHCHR-së dhe Raportuesit Special të OKB-së që...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Arrin Majat, Mbi 9,600 të Vdekur në 210 Qytete

22nd March 2020 FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore2 Iran: Shpërthimi i COVID-19, spitali Kamkar, Qom Maryam Rajavi: Komentet e Khamenei-t tregojnë krizën e regjimit, frikën nga kryengritjet Organizata...

Iran: Numri i vdekjeve nga koronavirusi arrin në 8,200 në 200 qytete

XShkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) 20 Mars 2020 FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore2 Iran: Numri i vdekjeve nga koronavirusi arrin në 8,200...

Iran: Të Burgosurit Arratisen Kolektivisht nga Burgu i Khorramabad, Disa prej Tyre Qëllohen për Vdekje nga Garda Revolucionare

Arratisje kolektive e të burgosurve në Iranin perëndimor për t’iu shmangur katastrofës humanitare në burg për shkak të mungesës së kujdesit dhe trajtimit mjekësor...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 7,000 në 199 Qytete

Iran, Pakdasht, shpërthimi i Koronavirusit Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 19 mars 2020. Në vigjilje të Vitit të...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 6,400 në 196 Qytete

Shpërthimi i koronavirusit në Iran – Stafi mjekësor - mars 2020 Konfuzion, kaos brenda regjimit, zyrtarët vendas largohen nga Qom, Isfahan, nuk përgjigjet...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Arrin në 5,950 në 194 Qytete

Shpërthimi i koronavirusit në Iran Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 17 mars 2020. Znj. Rajavi u bën thirrje...

Iran: Mbi 5,500 Njerëz Kanë Vdekur në 186 Qytete Për Shkak të Katastrofës së Koronavirusit

Iran: Shpërthimi i koronavirusit në mbarë vendin Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 16 mars 2020. Mobilizim represiv nën...

Thirrje për Solidaritet Kombëtar nga Liderët e Rezistencës Iraniane për Luftimin e Koronavirusit dhe Rolit të Regjimit të Mullahëve në Përhapjen e Virusit

Teheran-11 mars 2020: Massoud Rajavi dhe Maryam Rajavi bëjnë thirrje për solidaritet kombëtar për luftimin e Koronavirusit Virusi i regjimit të mullahëve është ai...

Fatkeqësitë nga koronavirusi në 175 qytete i tejkaluan 4500

Pacientët me koronvirus në Teheran, Iran Zonja Rajavi: Mos lirimi i të burgosurve është një krim i madh kundër njerëzimit për të cilin është...

Iran: Mbi 4,000 Viktima të Koronavirusit në 166 Qytete

Iran, Qom – spitali Imam Reza, përhapja e koronavirusit Pretendimi i Khamenei-t për një “sulm të mundshëm biologjik” ka për qëllim të justifikojë detyrën...

Iran: Viktimat e Koronavirusit në 160 Qytete Janë të Paktën 3650

Shpërthimi i koronavirusit në Iran—Mars 2020 Znj. Rajavi: Për të Parandaluar Vjedhjet, Ndihmat Ndërkombëtare Duhet t’i Vihen në Dispozicion Direkt Publikut, Pa Ndërhyrjen e...

Raportuesi Special i OKB-së Nxit Regjimin Iranian t’i Lirojë të Gjithë të Burgosurit, Teksa Koronavirusi Përhapet në Mbarë Vendin, Duke ua Marrë Jetën mbi...

Javaid Rehman, Raportuesi Special i OKB-së mbi të Drejtat e Njeriut në Iran Ndërkohë që koronavirusi ua ka marrë jetën mbi 3,300 njerëzve në...

Sulmi në Irak Vret  Anëtarë të Trupave Amerikane e Britanike, Mund të Jenë të Përfshirë Militantë të Mbështetur nga Irani

Irak, baza Taji Të mërkurën, dy ushtarakë amerikanë dhe një nga Mbretëria e Bashkuar janë vrarë nga një sulm me raketë mbi një kamp...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 3,300 në 149 Qytete

Koronavirusi përhapet në mbarë Iranin - mars 2020 Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI / MEK) shpalli këtë mbasdite se numri i viktimave...

Raporti Vjetor i Komitetit të Grave të NCRI-së: Gratë në Iran po Ndërmarrin Hapat Përfundimtarë në Luftën e Tyre për Liri dhe Barazi

Raporti Vjetor 2020 – Komiteti i Grave i NCRI-së Komiteti i Grave i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) ka publikuar raportin e tij...