• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Enjte 20 Shkurt 2020, 17:21:22.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Përjashtimi i diplomatëve terroristë të regjimit klerikal nga Shqipëria

Vendet e tjera duhet të ndjekin shembullin e Shqipërisë

Znj. Maryam Rajavi, Presidentja e zgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), e ka përshkruar përjashtimin e dy diplomatëve të regjimit iranian nga Qeveria Shqiptare si një hap të guximshëm e të lavdërueshëm në luftën kundër terrorizmit dhe garantimin e sigurisë së popullit shqiptar dhe refugjatëve iranianë. Ajo tha se vendet e tjera duhet të ndjekin shembullin e Shqipërisë.

Stampa Email

Pas 3 Ditë Gënjeshtrash, Regjimi i Iranit e Pranon që e Rrëzoi Aeroplanin Ukrainas të pasagjerëve

Regjimi Iranian pranon që ka rrëzuar aeroplanin Ukrainas të pasagjerëve me raketa IRGC.

Regjimi Iranian konfirmoi se ka qëlluar një aeroplan Ukrainas pasagjerësh, një Boeing 737–800, gjatë rrugës nga Aeroporti Ndërkombëtar i Teheranit në Kiev me një raketë anti-aeroplan të Mërkurën.

Regjimi Iranian konfirmoi krimin e tij pas tre ditësh rresht gënjeshtrash. Kishte deklaruar më herët se avioni u rrëzua për shkak të disa çështjeve teknike. Ky pretendim fals u refuzua menjëherë nga krerët e shteteve, përfshirë ata të Shteteve të Bashkuara dhe Kanadasë, këta të fundit kishin dhjetëra qytetarë të tyre midis viktimave.

Stampa Email

SH.BA KONFIRMON ROLIN E REGJIMIT TË IRANIT NË RRËZIMIN E AEROPLANIT UKRAINAS

Irani: Zyrtarët amerikanë kanë "besim të lartë" se një raketë anti-aeroplan e regjimit iranian rrëzoi një avion pasagjerësh ukrainas pranë Teheranit, duke rezultuar në 176 të vdekur.


Zyrtarët e Shteteve të Bashkuara kanë "besim të lartë" se një raketë anti-aeroplan e regjimit iranian rrëzoi një avion pasagjerësh ukrainas pranë Teheranit, duke rezultuar me 176 të vdekur. Washington Post, citoi një zyrtar anonim të thoshte: "U.S. autoritetet besojnë se avioni u godit nga një raketë tokë-ajër SA-15, një sistem i prodhuar nga Rusia njihet gjithashtu si një sistem mbrojtës ajror Tor. "

Stampa Email

Qassem Soleimani, një Kriminel Mizor

Përgjegjës për Krime Kundër Njerëzimit në Iran dhe në Rajon

Hyrje

Një sulm ushtarak amerikan në Irak vrau Qasem Soleimani-n, komandantin famëkeq të Forcave terroriste Quds, më 2 janar.

Stampa Email

SHBA e Përcaktoi Grupin e Terrorit të Militias të mbështetur nga Irani në Irak si një Organizatë terroriste e huaj

Aas’ib Ahl al-Haq është një organizatë e mbështetur nga Irani që ka marrë përgjegjësinë për më shumë se 6,000 sulme kundër SHBA dhe forcave të tjera në Irak.

Të Premten Departamenti i Shtetit i Shteteve të Bashkuara përcaktoi Aas'ib Ahl al-Haq, i njohur gjithashtu si AAH, një nga grupet e përfaqësuesit të regjimit iranian në Irak, si një Organizatë Terroriste e Huaj (FTO). Sekretari amerikan gjithashtu deklaroi se departamenti i tij ka përcaktuar udhëheqësit e AAH-së, vëllezërit Qays dhe Laith al-Khazali, si Terroristë Globalë të Posaçëm (SDGT).

Stampa Email

 • 1
 • 2
Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.