• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Djele 08 Dhjetor 2019, 16:37:17.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

NCRI dënon sulmin terrorist në Charlie HEBDO në Paris

Charlie Hebdo: sulm me armë në selinë e revistën, vriten 12 persona.

Të paktën dy persona të armatosur sulmuan selinë e revistës satirike Charlie HEBDO në Paris, të mërkurën, më datë 7 Janar në 11:30. Sipas Prokurorisë dymbëdhjetë njerëz vdiqën dhe gjashtë janë plagosur seriozisht. Dy policë ishin në mesin e të vdekurve. Sulmuesit janë në arrati.
Komiteti i çështjeve të jashtme të NCRI-së dënon ashpër vrasjen dhe gjithashtu përdorimin ekstrem të dhunës.
Sulm frikacak mbi gazetarët të pafajshëm nën çdo pretekst është një krim i urryer dhe në kundërshtim me vlerat e mësuara nga Islamit dhe të gjitha fetë e tjera të mëdha. Ne ofrojmë ngushëllimet tona dhe shprehim solidaritetin tonë me familjet e viktimave

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.