• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 17 Shtator 2019, 18:29:01.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Më Shumë Sanksione Për Ta Shtypur Regjimin Iranian

Nga Shahriar Kia

Shtetet e Bashkuara e kanë paralajmëruar Iranin se do të vazhdojnë ta monitorojnë veprimtarinë dhe sjelljen e tij, dhe të sillen në mënyrën përkatëse. Pak pasi mori detyrën Presidenti Donald  Trump tha se administrata e tij nuk do ta shpërfillte kërcënimin që vjen nga Irani.

Stampa Email

Depot e Raketave të Regjimit Iranian Zbulohen në Siri

Nga Amir Taghati

Depot e fshehta dhe fabrikat e raketave të regjimit iranian në Siri janë zbuluar të shtunën nga oficerë të opozitës siriane, të cilët thonë se Korpusi i Gardës Revolucionare iraniane (IRGC) e ka zhvendosur tashmë bazën e udhëheqëjes së tij nga Damasku në zonat malore në veri të kryeqytetit pas sulmeve më të fundit nga Izraeli.

Stampa Email

Po Afrohet Afati i Regjimit Iranian

Nga Shahriar Kia

Më herët këtë vit, Irani vendosi një afat 60 ditor për tre nënshkruesit europianë të Planit të Përbashkët të Veprimit (JCPOA) si dhe për Kinën e Rusinë, duke shpallur se donte që këto vende të gjenin mënyra për ta ndihmuar Iranin përballë sanksioneve amerikane.

Stampa Email

Regjimi Iranian Mund të Ndërtojë Armë Bërthamore Nga Fundi i Vitit

Nga Shahriar Kia

Irani mund të ndërtojë armë bërthamore nga fundi i 2019-ës, pasi është i vendosur ta përfundojë programin e tij të armëve brenda gjashtë- tetë muajve të ardhshëm; sipas ish zëvendës drejtorit të përgjithshëm të Agjensisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike (IAEA), “nëse bëjnë përpjekjet maksimale.”

Stampa Email

Rrëzimi i Regjimit Iranian Do Të Vijë Së Shpejti

Nga Shahriar Kia

Populli i shumë-vuajtur i Iranit po bën thirrje për ndryshim regjimi, duke e qortuar ashpër regjimin për keqmenxhimin dhe korrupsionin. Populli e ka bërë shumë të qartë që nuk i mbështet ndërhyrjet e regjimit në rajon. Njerëzit duan të dihet botërisht që ata janë të tronditur nga fakti që regjimi përhap kaos në mbarë Lindjen e Mesme.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.