• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Hene 18 Nentor 2019, 19:18:45.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Krahu i Forcave Quds në Irak: Qendra e Rindërtimit të Vendeve të Shenjta

Publikuar më 16 tetor 2019.

Raport i veçantë

Ceremonitë fetare të Arbaeen do të përdoren si mbulim për ndërhyrjet e gjera iraniane në Irak

Regjimi i mullahëve përdor oragnizata dhe institucione humanitare apo bamirëse, përveç organizatave të tij zyrtare si ambasadat dhe konsullatat, si mbulim për Forcat terroriste Quds që ato të ndërhyjnë në vendet fqinje. Mullahët i kanë përdorur sistematikisht këto organizata për të pushtuar fshehtazi Irakun në veçanti.

Stampa Email

Britanikja Daily Star: Regjimi i Iranit ‘po përgatitet për luftë’ me qytete raketash të fshehura nën beton

Shkruar nga Mohammad Sadat Khansari më 14 tetor 2019.

Regjimi iranian po i intensifikon përgatitjet për luftë në bazat e tij nëntokësore të raketave, të cilat janë të fshehura nën pesë shtresa betoni, raporton britanikja Daily Star.

Këshilli Kombëtar i Rezistencës së Iranit (NCRI) ka siguruar për Daily Star imazhe të paekspozuara më parë ku shfaqen vendndodhjet e raketave të regjimit të cilat janë të shpërndara nëpër Iran.

Stampa Email

Fletë Faktesh nga NCRI: Prani e Gjerë e Forcave Quds të IRGC-së së Regjimit Iranian në Irak nën Mbulim Diplomatik

Këshilli Kombëtar i Rezistencës së Iranit – 8 tetor 2019

Gjatë javës së shkuar, Iraku është djegur në flakët e protestave të një popullsie të pakënaqur me gjendjen e keqe të jetesës së popullit. Një nga slloganet kryesore në kryengritjen popullore mbarëkombëtare që nisi më 1 tetor ka qenë thirrja për dëbimin e regjimit të Iranit dhe agjentëve të tij nga Iraku dhe për t’i dhënë fund ndërhyrjes së mullahëve në punët e këtij vendi.

Stampa Email

“Kemi gërmuar tunele që në vitin 1984 kur filluam për herë të parë të ndërtonim raketa.” Këto ishin fjalët e Gjeneral Amir Ali Hajizadeh, komandantit të Forcave Aerohapësinore të IRGC-së. Ai u intervistua nga Documentary TV i regjimit iranian pak orë pas

 “Kemi gërmuar tunele që në vitin 1984 kur filluam për herë të parë të ndërtonim raketa.” Këto ishin fjalët e Gjeneral Amir Ali Hajizadeh, komandantit të Forcave Aerohapësinore të IRGC-së. Ai u intervistua nga Documentary TV i regjimit iranian pak orë pasi zyra përfaqësuese në SHBA e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI)zbardhi ekzistencën e tuneleve të shumta nëpër Iran, të cilat përdoren për të magazinuar raketat me rreze të gjatë veprimi.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.