Monday, July 4, 2022

Iran: Fermerët e Isfahan-it Protestojnë, Duke Rezistuar ndaj Sulmit të Forcave Represive SSF

Dita e 19-të e grevës së punëtorëve me kontratë të industrisë petrokimike dhe të naftës në 87 rafineri dhe komplekse, në 26 qytete. Vazhdojnë protestat...

Iran – Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit e MEK Nxisin Bojkot të Farsës së...

Teheran – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale të regjimit – “Massoud Rajavi:...

Zgjedhjet në Iran 2021: Nevoja e Khamenei-t për të Krijuar një Regjim Unipolar dhe...

  Për ta konsoliduar regjimin, Lideri Suprem Ali Khamenei ka përdorur Këshillin e Gardianëve për të skualifikuar shumicën e kandidatëve të farsës së zgjedhjeve presidenciale të Iranit. Të eliminuarit...

Ndërkohë që Irani arrin në mbi 108,800 vdekje, Khamenei krahason krizën e COVID-19 me...

Gjatë fjalimit të tij në përvjetorin e luftës Iran-Irak, lideri suprem i regjimit iranian Ali Khamenei e pranoi edhe një herë politikën kriminale të...

Kriza Ekonomike e Iranit: Mafia e Arit e IRGC-së

Irani është krizën më të rëndë ekonomike që ka kaluar ndonjëherë gjatë regjimit të mullahëve. Edhe pse ka shumë spekulime se pse kjo krizë...

Keqinformimi i Pengon Fuqitë Perëndimore të Ndërmarrin një Strategji Realiste ndaj Iranit

  Shkruar nga Shahriar Kia  (Fragmente) Keqinformimi i Pengon Fuqitë Perëndimore të Ndërmarrin një Strategji Realiste ndaj Iranit Më 19 korrik, Lincoln P. Bloomfield Jr., diplomat amerikan...

Në mes të Samitit Global të Cop26, iranianët bëjnë thirrje për politikë të qëndrueshme...

Në mes të Samitit Global të Cop26, iranianët bëjnë thirrje për politikë të qëndrueshme ndaj regjimit të Iranit Të hënën, komunitetet anglo-iraniane, mbështetësit e Këshillit...

Paneli i Ekspertëve Ligjorë kërkon Llogaridhënie për Presidentin e Ri Inagurues të Iranit

Konferencë Informuese Virtuale nga NCRI-SHBA: Sfidat që Paraqet Ebrahim Raisi, një Vrasës i Njohur Të enjten më 5 gusht 2021, Zyra Përfaqësuese në SHBA e...

Irani Rrah me Kamxhik Pesë Aktivistë Paqësorë dhe të Burgosur Politikë në 10 Ditë

  Foto fajli – Rrahja me kamxhik në publik më 10 korrik 2018 e një të riu të dënuar për konsumim alkooli. Dënimi me kamxhik...

Audio e Zarif-it, Goditje Fatale dhe e Dhimbshme për Qeverinë e Iranit

  Është e qartë nga bisedat, blogjet, artikujt e gazetave, diskutimet, reagimet, dhe shprehjet e shumë zyrtarëve iranianë, se publikimi i audios së ministrit të...